Bestinvest 2015: forumul investitorilor americani în România

Reprezentanţi ai peste 20 de companii şi corporaţii din Romania şi Statele Unite s-au întâlnit la Bestinvest, cel mai mare forum dedicat relaţiilor comerciale dintre investitorii americani şi români, organizat de Camera de Comerţ Româno-Americană, la New York.

Desfăşurat pe durata întregii zile de 28 septembrie, forumul a fost în acelaşi timp o oportunitate pentru reprezentanţii companiilor româneşti de a-şi prezenta oferta de acţiuni şi obligaţiuni, iar pentru investitorii americani o bună ocazie de a stabili contacte personale şi de a se informa la zi cu privire la mediul de afaceri din România.

Evenimentul a marcat şi încheierea unui acord pentru stabilirea unei colaborări mai strânse între  Camera de Comerţ şi Industrii a României (CCIR) şi Camera de Comerţ Romano-Americana (RACC), organizatoarea evenimentului, precum şi cu Camera de Comerţ a Statului New York.

Nu au lipsit nici reprezentanţii guvernamentali români, prezenţi la reuniune fiind Consulul General la New York, Ioana Costache şi consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu, care au adresat mesaje participanţilor, iar din partea Statului New York Mark Jaffe, preşedintele Greater New York Chamber of Commerce.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>